2023 nye replika klokker Rolex-produkter

Det demonstrerer merkevarekonseptet med utholdende streben etter evig fortreffelighet. Replika Rolex er forpliktet til å perfeksjonere hver komponent, fordype seg i ulike teknologier og strebe etter å mestre urfremstillingsprosessen fullt ut, og står derfor overfor mange utfordringer. Merket arver ikke bare klassikerne, men er også pionerer og innoverer, bruker smart avansert teknologi og gjør dristige gjennombrudd. Denne ånden er fullt demonstrert i klokkene som ble avduket denne gangen. Gjennom hele den kreative prosessen, inkludert de minste detaljene, holder merket seg til visjonen om «excellence», som injiserer kraft i disse klokkene.

For å minne om 60-årsjubileet for fødselen til Cosmograph Daytona, tolket replika klokker Rolex hele serien, utførte høypresisjonstransformasjon av vesken, reimen og bevegelsen, og fortsatte å skrive legenden om klokken igjen.

Cosmograph Daytona har blitt redesignet for å presentere et mer harmonisk og behagelig utseende, med en mer moderne stil. Skivemønsteret er også helt nytt, velproporsjonert og koordinert. De redesignede sidene og tappene i midtdekselet gjenspeiler elegant glansen. På modeller med Cerachrom-ramme i keramikk er rammen dekorert med samme metallkant som mellomkassen. Den nye kaliber 4131 er utstyrt med Chronergy escapement, Paraflex støtdempere og forbedrede kulelager.

Bing Randi kommer tilbake igjen! 950 platinamodellen er sammenkoblet med en klar isblå urskive, og dens automatiske rotor er laget av 18K gull, gjennom safirkrystall-gjennomsiktig bunndekselet, dukket dette designet først opp i Oyster Perpetual-serien. Før 2023 regnes Cellini for å være den eneste formelle klokkemodellen som replika Rolex fortsatt produserer. Men nå er det enda en 1908-modell!

Andre nye replika klokker er også populære modeller. For eksempel er den nye Yacht-Master 42 laget av RLX titan. RLX Titanium er kjent for sin mekaniske styrke og korrosjonsbestandighet. Denne typen metall brukes i kofferten og reimen. Sammenlignet med samme type stålklokke er vekten redusert med nesten en tredjedel. Kombinert med høyteknologisk mattbehandling vises den eksklusive teksturen umiddelbart, som er et ideelt valg for elegante og uregjerlige mennesker. Den nye Zodiac-modellen inneholder en rekke forbedringer, inkludert tillegg av en rosa gullmodell med en blågrønn plate, en platinamodell med en mintgrønn plate, og en selvklebende tapemodell basert på den vertikale og horisontale modellen med svart plate. Dens nye samlokalisering og ulike alternativer gir nydelig dekorasjon til klokken.

I 2023 feirer Rolex Explorer 70-årsjubileum. I et så spesielt øyeblikk har replika klokker Rolex gjort en ny oppgradering til utforskeren. Størrelsen på 40 mm er laget av Rolex sin proprietære legering Oystersteel, som er enkel, sterk og korrosjonsbestandig. Mellomkassen, stroppen og spennen har en matt finish, og de polerte sidekantene på vesken skinner, og arver godt dets klassiske og diskré utseende. I tillegg er Oyster Perpetual 31, 36 og 41 utstyrt med nye lakkerte skiver dekorert med flerfargede bobler, som er lyse, iøynefallende og fulle av vitalitet. Det kan sees at urskiven er sammensatt av bobler i forskjellige størrelser, og boblesirkelen er svart, kombinert med de lyse fargene som ble lansert i 2020: sukkerrosa, turkisblå, gul, korall og grønn. Dette er nok det nærmeste replika Rolex har kommet ungdom.

Related Posts

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *